استکبار جهاني، تمام توان و قواي خود را براي پيش برد اهداف خود و ايجاد نظام تک قطبي بر عالم، بکار گرفته است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، يکي از اثر بخش ترين، گسترده ترين و جذاب ترين نيروي اين شياطين در جهت رسيدن به اهداف استکباري شان شبکه هاي ماهواره اي است که هر روز هم آن را گسترش مي دهند.
تکنولوژيي که بايد براي نشر حقايق، در خدمت بشريت باشد، براي ريشه کن کردن فطرت پاک انساني بکار گرفته شده است و هدف اصلي آن اسلام و تشيع است.
ماهواره به عنوان يکي از فراگيرترين و مؤثرترين وسايل ارتباط جمعي، اثرات کوتاه مدت و دراز مدتي که هميشه داراي اهميت بوده داشته و با گذشت زمان و تغييرات اساسي در شرايط اقتصادي، اجتماعي و سياسي کشور و جهان هر روز به اين ضرورت افزوده مي شود.
اگر چه در گذشته تنها چند شبکه ماهواره اي فارسي زبان مانند B.B.C يا صداي آمريکا با جهت گيري و اهداف سياسي خاص و هدايت شده از سوي دولت هاي آمريکا و انگليس وجود داشت اما در چند سال اخير شبکه هايي با اهداف کاملا متفاوت به وجود آمدند و در مدت زمان محدودي مخاطبان بسياري را در بين مردم و به ويژه کانون هاي خانوادگي به خود اختصاص داده اند.
اتفاقي که در اين جنگ نرم رخ داده تغيير راهبرد دشمن است. بنابراين ديگر لازم نيست با قشون کشي، سلطه سياسي و اقتصادي تحميل شود بلکه به گونهاي شده است که مخاطبان هدف، مشتاقانه به دنبال فرهنگ غرب يافتند و اين کار دشمن را آسان تر و ساده تر کرده است.
در اين برهه مي بينيد که به عدد شبکه هاي ماهواره اي فعال عليه انقلاب و نظام تبليغ مي کرد به ۱۰ تا نمي رسيد ولي الان اين رقم از ۱۵۰ تا هم تجاوز کرده است آيا همه شان حرف سياسي مي زنند؟ نخير بسياري از اين شبکه هاي ماهواره اي فرهنگ را هدف گرفته اند. در آرايشگري در آشپزي در مد لباس، اصلا سياسي هم نيستند اما سياسي ترين کار را انجام مي دهند که همان بحث استحاله ي فرهنگي است.
از اثرات مخرب ماهواره اين است که به صورت نا خود آگاه پيام هاي منفي را ارسال کرده به نحوي که در روح و جان مخاطب اثر گذار بوده وانسان را به مسير هاي غير واقعي و نادرست سوق مي دهد.

اثرات ماهواره را مي توان در سه حوزه «اعتقادي»، «فرهنگي و اخلاقي» و «سياسي» مورد بررسي قرار داد و اين اثرات در مورد جوان عميق تر و شديد تر مي باشد:
الف) اعتقادي
از آنجا که هر انسان به لحاظ ايدئولوژيک داراي يک سري مباني واعتقاداتي مي باشد و رفتار او نيز مطابق با نوع تفکر او نسبت به جهان و خداوند هست، پس بايد از اين مرزهاي اعتقادي دفاع کرده و آن ها را به نحو احسن بشناسد و مهمترين دشمن در عرصه اعتقادات، شبهات و تلقين هاي نادرست بوده و در زمان فعلي اين شبهات با رنگ و لعاب زيباتر خود را بروز مي دهند. متاسفانه ماهواره در شمار ابزارهايي قرار گرفته که به مرزهاي عقيدتي انسان ها خصوصاً اسلام و به ويژه مکتب تشيع حمله ور شده و قصد دارد اساس اين مکتب را در هم بريزد. البته ناگفته نماند اغراض سياسي در اين مساله بي تأثير نيست.
ب) فرهنگي و اخلاقي
همان طور که مي دانيد هويت انساني به فرهنگ و تمدن او بر مي گردد و انساني که داراي فرهنگ وتمدن نباشد دچار بحران هويت گشته و از او يک شخصيت کاملاً وابسته و متکي به ديگران مي سازد و دائماً چشمش به ديگران بوده تا خود را همانند آن ها قرار دهد و اين مطلب به ويژه در مورد ملت ايران که داراي فرهنگ کهن و اصيل مي باشد بسيار خطرناک بوده و تهديدي بسيار جدي به شمار مي آيد و از طرفي قوام جامعه به اخلاق و رعايت آن توسط افراد جامعه برمي گردد و زماني که انسانيت، حريم هاي شخصي، اساس خانواده و … از بين برود، چنين جامعه اي از درون خالي شده و با تلنگري در هم مي ريزد و اين مساله در مورد جوانان و نوجوانان مهم تر است. ماهواره از طريق پخش فيلم هاي شهوت برانگيز و غير اخلاقي که نتيجه اي جز بي بند و باري، بي حيايي، مشوش شدن ذهن جوان و … ندارد به اين مقصد پليد دست پيدا مي کند.

ج) سياسي
از آن جا که دشمنان ما با مسأله نظامي موفق به پيشبرد اهداف خود مبني بر تصرف و تسخير ايران اسلامي نشدند، بر همين اساس از ابزارهايي مانند ماهواره، اينترنت و … کمک گرفته اند تا مردم يک کشور را از طريق القاي شبهات و حرف هاي غير واقعي نسبت به نظام دلسرد کرده وآنها را به نوعي به دشمني با نظام دعوت مي کنند و اين اقدام از طريق راه هاي مختلف و در ظاهري بسيار زيبا و فريبنده و با اظهار کمک به مردم يک کشور صورت مي پذيرد.
